Frans Hoek coacht ondernemende Westfriezen

ZWAAG – Keeperstrainer en voormalig doelman Frans Hoek is 13 november 2015 te gast in de tweede aflevering van College Tour Westfriesland. In een exclusieve setting komt de assistent van Louis van Gaal vertellen over zijn carrière als speler en als keeperstrainer.

Frans Hoek stond was 12 jaar keeper bij FC Volendam en ging daarna als assistent keeperstrainer aan de slag bij onder meer Ajax, FC Barcelona en het Nederlands elftal. Nu komt hij exclusief voor OndernemendWestFriesland naar zijn geboortestad Hoorn.

Meer lezen...

Prijswinnaars inleveractie grof afval

STEDE BROEC – De actieweek ‘Grof afval heeft waarde. Lever het in en win’ is een samenwerking van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland en HVC.

Inwoners die gedurende de actieweek hun grof huishoudelijk afval naar het afvalbrengstation in Enkhuizen brachten, maakten kans op mooie prijzen. Afgelopen zaterdag 10 oktober was de prijsuitreiking door wethouder Vincent Reus (Drechterland). 

Meer lezen...

Gratis schaatsen

MEDEMBLIK – Leden van de ijsverenigingen in het district Medemblik kunnen zaterdag 24 oktober van 17.30 tot 20.00 uur gratis schaatsen op kunstijsbaan de Westfries in Hoorn.

Het gaat om de leden van ijsvereniging Abbekerk, Hauwert, Medemblik, Nibixwoud, Onderdijk, Opperdoes, Twisk en Wervershoof. Op vertoon van hun (persoonlijke) lidmaatschapskaart zijn zij van harte welkom op de ijsbaan.

Meer lezen...