ZVH wint overtuigend

HOORN – ZVH heeft zaterdagavond een klinkend overwinning geboekt op De Houtrib uit Lelystad. In eigen bad nam de ploeg van Ron Schoenmaker een vliegende start welke niet meer uit handen gegeven werd. Via periodestanden van 5-1, 7-4 en 9-8 werden de Lelystedelingen met een 13-9 nederlaag terug gestuurd naar huis.

Coach Schoenmaker: “Je zag de vermoeidheid in de derde periode want ze moesten erg veel geven. Daarom heb ik meer doorgewisseld om de spelers te ontlasten.” Aankomende week is ZV Hoorn vrij maar zal op zaterdag 14 maart in eigen bad spelen tegen De Reuring. Een pikant duel want het laag geklasseerde Reuring trakteerde ZVH in de heenwedstrijd nog op een ongenadig pak slaag.

Meer lezen...

Bewonersoverleg Kersenboogerd

HOORN – Belangstellenden zijn woensdag 11 maart weer van harte welkom tijdens het Bewonersoverleg Kersenboogerd. Dit begint om 20:00 uur en sluit uiterlijk om 22:00 uur.

Als spreker is wethouder Ben Tap uitgenodigd. In zijn portefeuille heeft hij onder andere Economische zaken, Sport en recreatie, Ruimtelijke ordening en Vastgoed.

Meer lezen...

Stichting Netwerk ondersteunt bij Buitenspeeldag

HOORN – Nederland viert voor de 21ste keer de buitenspeeldag, zo ook in Hoorn. Stichting Netwerk biedt een helpende hand aan buurtbewoners die graag iets willen organiseren in hun buurt.

Tijdens de buitenspeeldag worden er diverse straten en pleinen omgetoverd tot speelparadijs voor kinderen uit de buurt. U zou ook aandacht kunnen vragen voor het verkeer in de straat of een veiligere en kindvriendelijke omgeving.

Meer lezen...